Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapet svan

Beställ dina favorit fototapeter från kategori - Fototapet Svan!

Här är kollektionen fondtapet Svan. Under fototapet Svan har vi ett stort urval av väl utvalda motiv som passar för tapet med svanar. För att finna en fototapet Svan som passar just dig kan du antingen fortsätta att scrolla igenom alla foton eller välja en till underartikelgrupp.

När du sedan har valt ett foto från tapet Svan kan du enkelt beskära bilden och flytta beskärningsrutan så att motivet blir exakt som du vill ha det.

När du är nöjd med beställningen transporteras din tapet Svan direkt nära dig. Vid köp av skräddarsydda bildtapeter från artikelgruppen tapet Svan och från våra andra kategorigrupper finns alltid möjligheten till fri transport. Vi erbjuder även snabbleverans.

Alla våra skräddarsydda fondtapeter printas med laserstryck på non-woven-papper. Detta ger en prisvärd fototapet Svan som samtidigt håller hög kvalité. Dessutom är motiven i vårt tillval högupplösta och anpassade till att visas i stort format på väggen.

Vi på Familjetapeter erbjuder prisvärdiga tapeter som samtidigt håller hög kvalitét. Under kollektionen fototapet Svan kan du välja bland ett stort tillval av kort. Skapa dina egna fondväggar med ett motiv som passar just dig. Våra tapeter är enkla att montera och skapar en möjlighet att själv göra din plats mer personlig.

 

Här kan du köpa din drömtapet i artikelgruppen fondvägg Svan eller i många andra motiv. Du kan även få din EGEN bild tryckt på vår kvalitétstapet. Varför inte ett ögonblick från senaste semestern eller naturbild från sommarstället? Scrolla upp från artikelgruppen fototapet Svan och tryck bara på fliken ”egen bild” högst upp till höger.

Familjetapeter har en av marknadens största tillval av kort till fototapeter. Hela urvalet består av mer än 21 miljoner unika foton i hög kvalitét – tagna av proffsfotografer. Bilderna finns inte bara under fondtapet Svan utan sorteras in i ett flertal specifikt anpassade kategorier så att du enkelt kan finna de motiv du letar efter.  

Våra tapeter är speciellt anpassade så att du enkelt kan montera dem på väggen. Börja med att undersöka om väggen är slät och har en neutral färg. Kontrollera sedan om din bildvägg från kategorin fondtapet Svan stämmer med det motiv du beställde. Lägg sedan ut våderna av din fondvägg Svan så att hela bilden framgår. Applicera sedan non-wovenlimmet direkt på väggen. Limma för två våder i taget. Montera alltså två våder i taget från tapeten från fototapet Svan. Pressa ut alla luftbubblor och låt torka i ett dygn. En fullständig monteringsanvisning följer med när du beställer av kategorigruppen bildvägg Svan eller från våra andra kategorier. Monteringsanvisningen finns även på hemsidan.

Om du har några frågor angående kategorigruppen fondtapet Svan eller annat vänligen kontakta kundservice. Vår personal har en stor kunskap om artikelgruppen fotovägg Svan och alla våra andra fondväggar. Vi i kan garantera att du alltid blir bemött på ett konstruktivt och trevligt sätt.

Här på Familjetapeter får du möjlighet att välja en bild från fondtapet Svan eller från våra andra 21 miljoner motiv. Alla bilder är tagna av proffsfotografer och är anpassade för att visas på vägg. Utöver detta får du ditt valda kort tryckt på en högkvalitativ tapet till ett bra pris.

En tapet som en fondvägg förskönar inte bara din interiör utan skapar en miljö där kortet och rummet samverkar till en helhetsupplevelse. Att använda sig av bild från kategorigruppen tapet Svan är perfekt för det ändamålet och ger den efterlängtade wow-känslan. Fototapet Svan innehåller även kort som matchar varandra så att flera väggar kan tapetseras i samma tema. På det sättet tar du bildens plats direkt in till ditt kontorsrum. Motiv kan även kombineras från fondtapet Svan och andra kollektioner.

Ett fantastiskt motiv - i knivskarp upplösning - tryckt på en kvalitétstapet. En bildvägg från Familjetapeter höjer din inredning till en helt annan nivå. Beställ redan idag!