Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapeter - Inspiration


Ibland kör man fast och behöver lite inspiration för att gå vidare med inredningen, i synnerhet, när man har massor av motiv att välja emellan. Beslutsångest drabbar många! För att underlätta med skapandet av din nya fondvägg så har vi samlat lite exempel på vad man kan göra med våra fototapeter. Luta dig tillbaka och njut!Inspiration


Sovrum

En häftig fototapet i sovrummet kan höja inredningen till en helt ny nivå och göra det rummet till det allra populäraste. På familjetapeter hittar du massa olika typer av sovrumstapeter med många häftiga motiv. Klicka på se mer för att se några inspirationsbilder för sovrummet.

 

roligt barnrum med fototapet

Barnrum

En fototapet i ett barnrum skall helst vara lite lättsam och kul. Det är viktigt att inredningen stimulerar till en lekfull miljö. Att använda djur som motiv kan vara en jättebra idé för att få den glada känslan över hela rummet.

 

 

Kök med en fototapet med grafiskt motiv

Kök

Inredningen i köket kan lätt bli lite enformig och lik alla andras. Med en fototapet blir ditt kök helt unikt. Här kan du antingen använda en grafisk bild eller ett häftigt motiv. Bara fantasin sätter stopp. Klicka på bilden för att läsa mer om hur vi har gjort för att inreda kök med fototapeter.

 

 

Vardagsrum med häftig fototapet

Vardagsrum

Ett vardagsrum är så mycket mer än bara en soffa och en tv. Här kan man verkligen låta fantasin flöda och göra sitt vardagsrum speciellt. Att använda en fototapet är ett utmärkt sätt att göra detta. Här kan man välja ett motiv med en personlig anknytning för att göra sin helt egna inredning. Man kan även ta det steget längre och använda en bild som man tagit själv! Tryck på läs mer för att se hur vi har inrett vardagsrum med fototapeter.