Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter inspiration

Har du svårt att välja tapet? Här har vi samlat massor av tapetinspiration för att du enkelt ska hitta din drömtapet.

Inspireras av hemmets alla rum och miljöer för att hitta den tapet som du söker och se hur olika tapeter gör sig i olika typer av rum. Vill du istället se tapetinspiration i olika stilar så kan du såklart göra det också. Kanske vet du redan vilken stil du är ute efter men inte exakt vilken tapet, då kan inspirationen av tapeter i olika stilar vara rätt väg för dig att gå. Du kan såklart också hitta tapetinspiration i vår blogg, via färger och mönster. Kika vad andra tycker är fint att ha på väggarna via våra bästsäljare eller skapa ett modernt och trendigt hem med någon tapet från våra nyheter.

 Att välja rätt tapet?

  1. När du ska välja tapet så är det viktigt att du går efter vad du själv känner för känslor när du ser på tapeten. Vill du känna dig lugn och avslappnad av tapeten så är det en tapet som får dig att känna dessa känslor som du ska leta efter. En inredning påverkas mycket av de tapeter du väljer. 

  1. Det kan även vara en bra ide att försöka matcha den plats eller rum som tapeten ska inreda med rätt energinivå och användningsområde. Är det till exempel ett sovrum du ska tapetsera så är en tapet som gör dig lugn ett bra alternativ medan tapetvalet för ett vardagsrum kan utstråla mycket mer färg och mönster i mer pigga färger för att matcha de känslor som du vill ha där. En passande barntapet till barnrummet där den gör sig bäst eller en tapet i hallen som förmedlar en välkomnande känsla. 

  1. För ett unikt och personligt hem så är det viktigt att du väljer tapeter till ditt hem som matchar eller förstärker din personlighet. På så sätt får du ett unikt och personligt hem samtidigt som du själv trivs där som fisken i vattnet!

  1. Vissa tycker att det är viktigt att ha en röd tråd i hemmet, medan andra inte alls håller med utan vill att varje rum ska sticka ut på sitt eget sätt utan att egentligen hänga ihop med hemmets övriga miljöer. Det finns såklart inga rätt och fel och det viktigaste är att man själv trivs. Vill du gärna ha ett hem som håller ihop i utseende, så kan det vara en bra ide att finna en röd tråd både i inredningen och tapeterna på väggarna. Kanske kan denna röda tråd vara att du genom hela huset håller sig till samma färgskala eller någon färg som återkommer i fler utrymmen, det kan även vara stilen som håller ihop hemmet, eller mönster och motiv.

Hitta den perfekta tapeten till din inredning. Med all vår inspiration så hoppas vi att vi kan hjälpa dig att hitta rätt tapet för just dig och ditt hem!

Nästa