Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter pastell

Pastell-tapeter finns i alla möjliga färger, både enfärgade och mönster, med struktur och linnekänsla eller metallicskimmer. En pastell-tapet är helt enkelt en ljust färgad tapet i en mild nyans, och med tapet i pastell skapar du enkelt ett ljust och trevligt hem. 

Inreda barnrum med en pastell-tapet

Pastellfärg associeras ofta med barntapeter, och passar bra för att skapa en mjuk känsla i barnrummet. Blått och rosa är de klassiska pastellfärgerna för barn, men även gula, gröna och lila pastell-tapeter för barn blir mer och mer populära. 

En mysig känsla med pastellfärgade tapeter

Pastell-tapeter i köket är också ett populärt val, rutigt för den lantliga känslan eller en modernare tapet om du vill inreda i den trendiga femtio-talsstilen. Matcha gärna färgen med  skåpluckor för ett enhetligt och hemtrevligt intryck. Hos oss hittar du mängder av fina pastell tapeter i olika nyanser, färger och mönster för att du ska hitta den som du söker efter och som passar bäst in hemma hos dig. Vi har alltid prisgaranti, och hjälper göra till med tips eller råd så att du kan skapa ditt drömhem i fina pastellfärger.