Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter petrol

Petrol blir allt mer trendigt i både inredning och mode. Pryd dina väggar med vackra tapeter i petrol och få ett avslappnat, härligt och trendigt hem. Här har vi samlat alla våra petrol tapeter.

Inred stilsäkert med tapeter i petrol

Den petroleumblå färgen är en riktig blickfångare och tapeter i petrol passar hemmets alla rum och miljöer. En tapet i petrol går i nyansen från blå till grön i en häftig kombination som utgör en perfekt och trendig färg att sätta på väggarna. Kombinera även detta med tapeter i petrol med mönster för att skapa ett unikt och personligt hem. En tapet i petrol gör sig snyggt både som fondvägg men även på ett rums alla väggar. Tapeter i petrol gör sig även fint tillsammans med de jordnära färgerna och ger en levande känsla till ett hem.

Köp tapet i petrol hos oss

Välj mellan massvis av petrol tapeter i olika stilar, färgkombinationer och mönster för att hitta den som gör sig bäst hemma hos dig. Vilket rum du än ska tapetsera så finns det garanterat en tapet i petrol som passar perfekt. Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.