Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Arne Jacobsen tapeter

Danska designern Arne Jacobsen är kanske mest känd för sin möbeldesign, men han ritade också mönster som idag finns på tapet. Ikonisk design för stora och små, med det stilrena skandinaviska uttrycket. Det mest kända mönstret är kanske ’Trapez’ med diagonala former, som finns i flera olika färgställningar.

Var passar en Arne Jacobsen-tapet?

Funktionalism är ett väldigt brett begrepp, och innefattar långt mycket mer än vita väggar. Arne Jacobsen-tapeter passar såklart bra i skandinavisk arkitektur från funktionalismens guldålder från 1920- till 1960-talet, men de klassiska mönstren funkar även utmärkt i nybyggda hus eller i en lite äldre byggnad. Den återhållsamma energin och grafiska uttrycket passar bra i rum där man vill ha både energi och lugn, som i köket, hallen eller barnkammaren.

Köp din tapet av Arne Jacobsen

Hos oss kan du välja bland ett stort utbud av tapeter med klassiska Arne Jacobsen-mönster. Det är svenska Boråstapeter som trycker tapeter i design av Arne Jacobsen, och hos oss hittar du dem till bästa pris. Självklart kan du också välja hemleverans som tillval.