Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Stig Lindberg tapeter

Stig Lindberg är en av våra allra mest älskade skandinaviska designers. Mönstret ’Berså’ känns igen från koppar i fat, men visste du att det också finns som Stig Lindberg tapet? Några av Sveriges mest kända varumärken såsom Boråstapeter har Stig Lindberg tapeter i sina kollektioner. Botanisera loss bland tusentals vackra Stig Lindberg tapeter.

Inreda med tapeter av Stig Lindberg

Vi har många olika tapeter med mönster ritade av Stig Lindberg, så var de passar beror på vilket mönster du väljer. Gemensamt för Stig Lindbergs mönster är att de ofta har starka färger och mönster med mycket rörelse, så de passar särskilt bra i rum där du vill ha mycket energi. Berså-mönstret passar självklart bra i kök, men även hallen är ett rum där man gärna vill ha ett piggt mönster. Berså finns även i en pastell-version med lite större blad i kollektioner från Boråstapeter – för små och stora design-entusiaster.

Köpa Stig Lindberg tapeter på nätet

Söker du en lindberg tapet så har du kommit rätt. I vår webhop har vi inte bara tusentals tapeter utan självklart många Stig Lindberg tapeter för dig att välja. Vi har ett komplett sortiment av tapeter i design av Stig Lindberg från Boråstapeter, och du kan handla dem enkelt och smidigt av oss - alltid till bra pris.