Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Grå färg

Få färger ger ett så stilrent, avskalat och klassiskt uttryck som grått. Grå väggfärg, en färg som aldrig går ur tiden och som länge varit en av de mest populära nyanserna att måla om ditt hem med. Med denna färgkarta kan du hitta den perfekta grå färgen för att måla om och ge ditt hem en stilren look! 

Väggfärg grå

Vad kan man matcha med grå väggfärg? Det mesta. Är du ute efter en perfekt grå väggfärg? Det finns självklart en mängd olika undertoner och ljushetslägen, och ibland kan det vara svårt att veta vilken grå som passar till vilken inredning och stil. Med grå nyans på väggarna kan du tillföra både värme och kyla och ett rum kan upplevas både ombonat och cleant beroende på vilken nyans du väljer. Gråa nyanser kan gå mot både grönt, blått, gul och rött.

Grå väggfärg är därför väldigt fin att kombinera med just:

Grå väggfärg passar i hemmets alla rum, den är lika fin och klädsam i vardagsrummet som i sovrummet eller barnrummet. Vilken grå väggfärg passar bäst egentligen, i just ditt hem? Hos oss hittar du en mängd olika toner av grå väggfärg online. Vi har även handmålade färgprover som dessutom är självhäftande. Det gör att du lätt kan flytta runt ditt färgprov för att se hur en nyans beter sig på olika väggar i olika ljus. Allt för att du ska hitta just din perfekta gråa väggfärg!