Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Grön färg

Få känslan av värme, sommar och växtlighet året om med grön väggfärg! Med toner i grönt kan man skapa en fantastisk trevlig och naturinspirerad känsla i ditt hem, och locka fram grönskan och naturen även inomhus. Grön väggfärg är omåttligt populärt just nu, då fler och fler vågar använda sig av mer färg på väggarna.

På grund av sitt ombonade och hemtrevliga intryck är grön väggfärg fin att använda sig av i hemmets alla rum. Grön sägs, pga sin koppling till skog och natur ha en rogivande och avkopplande effekt så den gör sig alldeles utmärkt i ett sovrum. Men då spektrat är stort och vår färgpalett bred så finns det gröna väggkulörer för alla smaker. Grön väggfärg är även fin i:

Grön väggfärg är väldigt trevlig tillsammans med andra naturtoner, så som brun och beige. Även trämaterial passar fint ihop med grön väggfärg.

Grön väggfärg - Väggfärg grön

Hur hittar man en snygg grön väggfärg? Med grön väggfärg kan du få en riktigt klassisk - eller riktigt modern look! Beroende på val av nyans och hur du väljer att inreda hemmet. Grön kan upplevas både kall och varm beroende på vad det finns för undertoner i. Med gult i känns den gröna väggfärgen tex varm, samtidigt som din gröna vägg kan upplevas kall om den har en ton av blått i sig. Vi har ett stort utbud av snygg grön väggfärg med olika undertoner, framtagna av våra färgsättare.