Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Rosa färg

Rosa är en nyans som på senaste blivit mycket trendig som väggfärg. Vi ser den allt mer i såväl barnrum som i sovrum och i vardagsrum. Välj en rosa väggfärg för att skapa lugn och ro och för att skapa ett stämningsfullt rum. Med rosa kulörer kan du inreda med dova kulörer och skapa en svagt färgstark och lekfull miljö! Rosa är en härlig, lekfull färg som gör dig glad och kreativ och som älskas av både barn och vuxna!

Rosa väggfärg

Välj en färgglad stark rosa nyans eller en dov rosa för en mer subtil look. Vi har rosa i alla dess former, både diskret pudrig beige-rosa men också som mer poppig bubbelgum! Vi har med andra ord rosa väggfärg för alla smaker! 
Använd rosa:

  • Som fondvägg
  • Enskilda element
  • Möbler
  • Helt rum

Rosa tillsammans med vitt och brunt är en riktig succé, och ger en dig en inbjudande atmosfär! En annan fin färgkombination är rosa tillsammans med grönt i alla dess varianter. Våga testa att använda dig av dessa färgkombinationer bredvid varandra vägg mot vägg, eller använd dig av rosa som en fondvägg tillsammans med någon av de ovan nämna kulörerna. Hos oss hittar du den perfekta rosa för just dig, välkommen!