Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Vårens toner

Här har vi samlat ihop en ljuvlig grön färgpalett som bara kan förknippas med vårens sköna grönska. Låt dig inspireras av gröna och gula toner som tar dig till våren och sommarens härliga dagar.

Färgpalett online

Tänk dig vårens första dag och att du välkomnar den med en promenad; i skogen, förbi parken eller bara ett varv runt kvarteret. Den här paletten är inspirerad av de färger som du då får se. Färgerna i vårens toner skänker ett lugnande och välkomnande intryck.

Vårens färger 2022 inredning

Vårens färger 2022 strålar av naturnära gröna färger. Ett stilsäkert kort att gå på för den trendmedvetna. Gröna, våriga toner är glada och lugna och skapar en hemtrevlig känsla. Låt tankarna tas till den vackra naturen som lurar utanför huset. Välj mellan ljusa, diskreta gröna färger som ger en liten varmare känsla än bara vitt, eller lite en mer kontrastfull grön för att få liv och känsla i ditt hus.

Grön väggfärg sovrum

Grönt sovrum, grön hall, grönt kök eller grönt vardagsrum? Vill vi inte alltid ha en hemtrevlig och harmonisk känsla i vårt hem? Grön är en färg som gör oss lugna och tar oss till nuet. Kanske är det för att levande växter och natur alltid har varit ett tecken på liv och goda tider. Välkommen att inspireras!