Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Förklistrade tapeter

Ibland kan det vara lite knepigt att sätta upp en tapet. Därför finns förklistrade tapeter. På så sätt kan du enkelt och smidigt förvandla ditt rum till en dröm.

Vad är förklistrade tapeter?

Förklistrade, eller förlimmade, tapeter är tapeter som har behandlats med lim i förväg. När du köper tapeterna behöver du alltså inte köpa lim, utan det ingår. Limmet aktiveras enkelt genom att du blöter ner tapeten, och sedan sätts den kant i kant precis som en easy-up-tapet.

Varför ska man välja en förklistrad tapet?

Om du tycker att det känns knepigt att blanda till lim och vill ha minimalt med kladd, så är en förlimmad tapet ett bra val. Förklistrade tapeter kan även enkelt tas ner genom att helt enkelt blöta ner väggen – sedan är det bara att tvätta. Så om du bara vill ha tapetserat under en period och lätt kunna ta ner eller byta ut tapeterna, är förlimmat ett utmärkt alternativ. Vi har ett komplett sortiment från varumärket York, som producerar förklistrade tapeter av hög kvalitet i ett flertal olika stilar. Du kan köpa din förklistrade tapet enkelt och smidigt hos oss online, och läsa mer utförliga instruktioner för hur du tapetserar i vår tapetseringsguide.