Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fondvägg

Ibland vill man inte tapetsera hela rum och då kan en fondvägg vara ett bra alternativ. En fondtapet låter rummet få liv och rörelse med en vacker tapet samtidigt som den ger rummet luft och kontraster genom att inte alla väggar är tapetserade. Hos oss hittar du massor av härliga tapeter som passar som fondtapet i hemmets alla rum.

Tapet till fondvägg

En fondvägg passar i alla rum oavsett om det är med en fondtapet i sovrum eller om vill våga dig på en fondvägg i vardagsrum. En tapet i sovrum blir en vacker fondvägg på ett väldigt enkelt och prisvärt sätt. Att tapetsera en vägg med en fondtapet kan verkligen lyfta ett rum och ge det ny känsla och karaktär. Är det en mysig känsla du vill åt så kan en mörk fondtapet passa bra medan en ljus fondtapet ljusar upp och skapar en luftig känsla. Att tänka på när man väljer tapet till en fondvägg i sovrum är att den ska göra dig lugn, avslappnad och du ska trivas med den. I motsats ska en fondtapet i vardagsrum ge dig energi och trivsamhet för att umgås. Så länge dessa kriterier stämmer så vet du att du hittat den perfekta fondtapeten för just dig.

Inred hemmet med snygga fondtapeter

En fondvägg passar såklart inte enbart i ett sovrum utan fungerar precis lika bra på alla hemmets platser. En tapet på fondvägg kan ge rummet djup och karaktär där fondtapeten antingen står i centrum eller enbart ger en känsla beroende på vilken tapet man väljer. Likaså kan en fondtapet i en hall på samma sätt välkomna gäster med rätt känsla och vara den vägg som ger den första anblicken av hemmet när man stiger in innanför dörren.

Köp fondtapeter online

Hos oss hittar du tusentals fondtapeter som passar alldeles perfekt för en fondvägg som ska ge det där lilla extra. Med olika färger, mönster och texturer så är det bara att låta sig inspireras när du ska inreda ett rum att trivas i med en fondvägg. Känner du dig osäker på vilken fondtapet som passar bäst till just ditt hem så kan du alltid beställa hem prover och mixa och matcha själv så du hittar en perfekt tapet till din fondvägg. Vi ger dig möjligheten att bli din egen inredare för vi tror att alla förtjänar rum att trivas i. Önskar du tips och råd i ditt val av fondtapet så kan du läsa mer på blogg. Självklart är du välkommen att höra av dig till vår kundservice så hjälper vi dig.