Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter pojkrum

Söker du inspiration? Letar du efter en perfekt tapet till pojkrummet? Då har du kommit rätt. Vi har massor av härliga tapeter till pojkrummet, allt från de enfärgade till de mönstrade. Alla passar superbra att inreda pojkrum med.

Barntapet för pojke

Är det dags att inreda ett pojkrum med tapet? Att tänka på när man väljer tapet till barnrummet till en kille är att det ska vara ett rum som utsänder lekfullhet, inspiration och trygghet. En tapet till en pojkes barnrum får gärna spegla lilla killens personlighet, intressen och person. Något som är vanligt att ha på tapeter till pojkrum är passande motiv, färger och former som skapar en lekfull och samtidigt mysig känsla. Oavsett vilken ålder din lilla parvel är i så har vi tapeter som både passar till pojkrummet men även barntapet till babyrummet för en pojke. Välj mellan massvis av mönster, färger och stilar till pojkens barnrum för att hitta den perfekta pojktapeten för honom och dig.

Köp era tapeter till pojkrummet online

Vi har pojktapeter i massor av färger och motiv och stilar så att ni ska hitta den som passar er lilla kille och hem bäst. Ett tips är att plocka fram det egna barnasinnet när det är dags att välja tapet till pojkrummet, för att på så sätt välja den mest passande för er. Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.

-25%
Bild på Bambu Turkos - 120-02 Bild på Bambu Turkos - 120-02
Bambu Turkos
Majvillan
120-02

713 kr 950 kr

-20%
Bild på MAGICAL ADVENTURE DUSTY BLUE - 133-02 Bild på MAGICAL ADVENTURE DUSTY BLUE - 133-02

760 kr 950 kr

-20%
Bild på MAGICAL ADVENTURE SOFT GREY -  133-01 Bild på MAGICAL ADVENTURE SOFT GREY -  133-01

760 kr 950 kr