Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter flickrum

Är det dags att inreda ett flickrum med tapet? Hos oss hittar du massvis av barntapeter till ditt tjejrum i alla sorters färger, mönster och stilar. Hos oss kan du enkelt hitta tapet till tjejrum. 

Tapet till tjejrum

Att inreda med tapet i ett flickrum kan både vara enkelt och svårt. Vilka färger ska vi välja? Ska det vara avskalat och neutralt eller ska det vara med mycket mönster och liv? Hur du än tänker så har vi massor av härliga tapeter till flickrum i alla dessa utformningar. Ett barnrum till en flicka får gärna spegla hennes personlighet och vad hon kan tänkas vara intresserad av. Ett bra sätt att välja tapet till flickrummet är att själv plocka fram sitt barnasinne för att på så sätt hitta den bästa tapeten för er.

Barntapet för flickrum

En tapet till ett flickrum kan göra rummet allt ifrån mysigt, lekfullt, stimulerande och lärorikt vilket leder till att tapeten verkligen kan utgöra något mer till den lilla tjejen än bara färgen på hennes väggar. Det kan vara ett komplement till både inredning och inlärning. Vi har tapet till flickrum i alla möjliga härliga färger till de mönstrade med blommor, ballonger, djur och mycket mer. Hos oss kan ni hitta den perfekta barntapeten till just ert flickrum här hos oss. Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tjejtapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.

Bild på Poem d ´Amour - 1764 Bild på Poem d ´Amour - 1764
Poem d ´Amour
Boråstapeter
1764

749 kr

Bild på Imagine Fun - 667900 Bild på Imagine Fun - 667900
Imagine Fun
Arthouse
667900

319 kr

Bild på Rice 2 - 383619 Bild på Rice 2 - 383619
Rice 2
Eijffinger
383619

3447 kr