Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter garderob

Vem har sagt att man inte kan tapetsera en garderob? Ja inte vi i alla fall. Speciellt garderober har den senaste tiden blivit trendigt att tapetsera om i läckra färger. Vi förklarar enkelt hur du gör den simplaste garderoben till en iögonfallande del av inredningen. Att sätta tapet på garderobsdörrar är ett snabbt och enkelt sätt att sätta lite krydda på inredningen. Antingen kan du använda den tapet som blivit över från tapetseringen av väggar eller så kan du investera i en alldeles ny tapet. 

Att tapetsera garderob

Antingen kan du matcha den tapet som redan sitter i rummet med en enfärgad eller en i liknande mönster i samma färg. För en ombonad och ljuddämpande effekt kan du klä dörren med en textil tapet.

Gör garderobsdörren roligare med en fototapet 

Fototapeter är också väldigt populära att sätta på garderobsdörrar, med ett tropiskt landskap eller en djup skog blir det som ett fönster rätt ut i naturen. Våra fototapeter har fördelen att de kommer i färdigskurna våder i de höjdmått du anger, och med bredden 45 cm som passar på de flesta garderobsdörrar av standardmått.

En roligare garderob med en tapet på garderobsdörrarna

Att sätta tapet på garderob är relativt enkelt. Kom ihåg att tvätta dörrarna noga med målartvätt innan och slipa ytan med fint sandpapper, så fäster tapeten bättre. Om du kan montera ner dörrarna före tapetsering underlättar det, men det är inte absolut nödvändigt. Eventuella handtag är bäst att skruva ner och sätta tillbaka efter tapetseringen, för finast möjliga kanter. Var noga med att torka av eventuellt klister som hamnar utanför våden, och se till att sätta våden rakt på dörren.