Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Nina Campbell tapeter

Nina Campbells tapeter, i samarbete med Osborne & Little, har vackert tecknade mönster och ofta en romantisk färgsättning med detaljer i guld och silver.

Hur ser en Nina Campbell-tapet?

Nina Campbell-stilen präglas av klassisk, engelska elegans med trellismönster, Toile de Jouy och marmorimiterade ytor i intensivt smaragdgrönt och blått, men också utflykter österut med inspiration från Iran till Indien.

Var passar en Nina Campbell-tapet?

En exklusiv tapet från Nina Campbell kan passa i många olika hem, men om du väljer en av dem så har du antagligen sofistikerad smak och uppskattar ett vackert tryck och glamourösa detaljer som guld och marmor. Många tapeter från Nina Campbell är inspirerade av franskt eller asiatiskt formspråk och passar bra i ett lugnt vardagsrum eller sovrum, där du ändå vill ha en tapet som verkligen gör intryck. Hos oss hittar du just din Nina Campbell-tapet till prisgaranti och självklart med hemleverans som tillval. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment tapeter från Nina Campbell online. Vill du ha tips och råd kring hur du ska inreda med din Nina Campbell-tapet kan du besöka vår blogg.