Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Gul färg

Här hittar du våra gula färger, glädjespridare som kan pigga upp vilket hem som helst! Inred med en gul nyans som väggfärg och finn din favoritfärg som passar i ditt unika drömhem. 

Gul väggfärg inomhus

Med en gul ton på väggen skapar du ett naturligt friskt intryck som även är mycket modernt. Gul väggfärg kan precis som många andra nyanser upplevas olika beroende på ljushetslägen men också ljusinsläppet utifrån. Använd en svag gul ton för att få upp känslan av friskhet och som för tankarna till sommarens vackra ängar, eller en mer bränd ton för ett djupt och mysigt hem. Gula nyanser kan sträcka sig allt ifrån svaga ljusa toner så att de nästan upplevs beiga, till en mörkare mustigare gul färg som går mer mot ockra eller saffran. Valen är många men resultatet ger dig oavsett ett härligt hem att trivas i.

Är du sugen på mer gult hemma men kanske inte vill måla en hel vägg eller ett helt rum? 

Testa då att måla:
  • en byrå
  • stolar
  • köksluckor
  • trappan

Det kommer garanterat pigga upp ditt hem! Visste du att gult och rosa är otroligt fint ihop? De är fina att kombinera både som väggfärg bredvid varandra men även som kontrastfärg gällande möbler och accessoarer! Du hittar både golv, tak, vägg och snickerifärg online hos oss!