Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Kulörkompisar till skandinaviska mönster och kulörer.

Skandinaviskt förknippas med ljusa och jordnära kulörer. Kika in våra skandinaviska rum eller scrolla vidare för mer inspiration.

Kulörkompisar

Våra kulörkompisar? 

1. Hitta ditt favoritrum Vilket rum ska du göra om hemma? Vet du om det ska vara varmt, kallt eller kanske skandinaviskt? Inspireras av våra färdiga färgsättningar. Vi kallar dom Kulörkompisar.

2. Beställ dina prover. Vi rekommenderar att du testar hur de passar hemma hos dig i de rum du ska göra om. Beställ enkelt hem prover på hela stilen. Våra färgprover kommer på handmålat A5 ark med självhäftande baksida.

3. Kolla in rummets inköpslista. När du hittat stilen som passar hos dig så hittar du alla ingående artiklar i rummets inköpslista. Bara att mäta och välja den mängd du behöver. 
Vi skickar varorna snabbt, enkelt och smidigt.

Sovrum

Här hittar du vackra tapetserade och målade sovrum. Kulörer som passar i sovrum är blått, grönt och naturliga kulörer som skapar ett lugn och gör det enklare att somna.

Vardagsrum 

Ett vardagsrum kan fylla olika syften, du kanske vill att det ska vara en social yta? Då är rosa, gult eller varmt grön bra kulörer att använda. Eller så kanske det är ett rum du vill ska ge dig återhämtning och lugn? Då är grön, blå och jordiga färger bra kulörer att satsa på.

Barnrum 

Att barn tycker om färg är ingen nyhet. Barn gillar att leka, vara fantasifulla och må bra i sina rum! Därför passar det perfekt med en lite mer färgglad ton på väggar i ett barnrum.


Få mer inspiration till hemmet