Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

WEAR THE WALLS

Här hittar du statement-tapeter som förflytta dig till täta indonesiska djunglar, Indiens fantastiska blommönster och Balis stränder. Förvandla ditt hem med hållbara tryck och anpassade beställningar för att minimera miljöpåverkan.

Vi växer – välkomna våra nya härliga varumärken till butiken!

Tre nya varumärken 

SIAN ZENG: Om du vill skapa ett hem som är fullt av fantasi och kreativitet är Sian Zeng den perfekta designern att utforska – hennes sagoliknande tapeter med mycket inspiration från naturen kommer garanterat hjälpa dig att skapa din berättelse i ditt eget hem.

OHPOPSI: Målet för Ohpopsi är att ge människor möjligheten att uttrycka sig själva i sin inredning. De vill att passion och personlighet ska få skina utan några gränser för hur ett hem kan se ut. Hem ska vara fyllda av glädje, och fantastiska färgstarka tapeter är en möjlighet att förverkliga det!

WEAR THE WALLS: Låt dessa statement-tapeter förflytta dig till tät indonesisk djungel, Indiens blomsterprakt och Balis stränder. Wear The Walls grundades av inredningsexperten Carrie Brightley, som har tio års erfarenhet från bland annat ikoniska Liberty London och trendiga House of Hackney.

SIAN ZENG

Om du vill skapa ett hem som är fullt av fantasi och kreativitet är Sian Zeng den perfekta designern att utforska – hennes sagoliknande tapeter med mycket inspiration från naturen kommer garanterat hjälpa dig att skapa din berättelse i ditt eget hem. Sian och hennes team är noga med äkthet och kvalitet. Tapeternas alla detaljer är originalkonstverk som reproduceras på det mest autentiska sättet för att bevara varje detalj. Produktionen drivs inte av trender eller deadlines, vilket innebär att varje design är tidlös och lanseras när det känns rätt för teamet.

OHPOPSI 

Målet för Ohpopsi är att ge människor möjligheten att uttrycka sig själva i sin inredning. De vill att passion och personlighet ska få skina utan några gränser för hur ett hem kan se ut. Hem ska vara fyllda av glädje, och fantastiska färgstarka tapeter är en möjlighet att förverkliga det! Ohpopsi är ett brittiskt tapetmärke som producerar digitala tapeter och muralmålningar, utmanar designkonventioner och uppmuntrar alla att omfamna djärva mönster och självsäkra färger i sina hem.

WEAR THE WALLS 

Låt dessa statement-tapeter förflytta dig till tät indonesisk djungel, Indiens blomsterprakt och Balis stränder. Wear The Walls grundades av inredningsexperten Carrie Brightley, som har tio års erfarenhet från bland annat ikoniska Liberty London och trendiga House of Hackney. Idén för tapetkollektionen Wear The Walls föddes under Carries studietid på Leeds College of Art 2011 och kombinerar hennes passion för tryckdesign och mode. Här får du dessutom chansen att förvandla ditt hem med hållbara tryck och anpassade beställningar för att minimera miljöpåverkan.


Få mer inspiration till hemmet