Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Produktinformation

Här kan du läsa mer om alla produkter i vårt sortiment. Om du har ytterligare frågor, kontakta gärna vår kundservice för mer information.

Fototapeter

Våra fototapeter håller hög kvalitet i material och tryck. Vi har ett stort sortiment som kan måttbeställas för att passa precis till din vägg. Vi rekommenderar att ni beställer de skräddarsydda fototapeterna med ca 3-5 cm extra i både bredd och höjd än väggens mått för marginal vid montering.

Våra fototapeter trycks på non-wovenmaterial, även kallat easy-up eller quick-up.
Vådbredden är 45 centimeter. Fototapeten är Brandskyddsklassad enligt materialklass DIN EN 13501-1; C-s1,d0. www.sp.se/sv/index/information/fireclassification/sidor/default.aspx
Vill du ha motivet spegelvänt eller i svartvitt så går det bra att lägga till under Meddelande när du beställer, det kostar inget.

Fototapet från egen bild

Familjetapeter kan ta emot följande filformat: JPG eller TIFF. Bilden måste ha hög upplösning och vara rätt orienterad, (porträtt/landskapsläge). Rekommendation är 1 pixel/mm tryck. Exempel: Din önskade tapetstorlek är 2000 mm x 2200 mm, då bör bilden vara 2000x2200 pixlar.

Om din fil är större än 25MB går det bra att maila in bilden till oss. Skriv även vilka mått du vill ha på tapeten samt önskad beskärning så hjälper vi dig.

Vid egen bild är kunden ansvarig vad det gäller bildrättigheter för de bilder som skickas in. Vi förbehåller oss rätten att neka produktion av bilder som av oss anses vara stötande. Vidare är kunden medveten om att samtliga bilder i Familjetapeter sortiment aldrig får reproduceras eller på annat sätt användas i kommersiella sammanhang utan Familjetapeter skriftliga medgivande.