Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Scandiwall

Scandiwall är en del av Familjetapeter.se för kommersiell projekt och kunder.

DESIGN YOUR LIVING

Vad gör vi på Scandiwall? 

Scandiwall är en del av Familjetapeter.se för komisiella projekt och kunder. Vi är ledande på digitaltryckta design- och fototapeter, tavlor, ljudabsorbenter och kommersiella dekorlösningar.

Här hittar du ett stort urval av innovativa produkter för rumsdekorer. Vill du inreda med material som sten, dekorpaneler, tegel, betong, rost eller digitaltryckta tapeter?

I vårt unika sortiment hittar du lösningarna som låter dig göra det enkelt och kostnadseffektivt för vägg, tak och golv. Kontakta ansvarig säljare för mer information.

Tapeter

En tapet är ett enkelt sätt att förändra vilket rum som helst. Vår ambition är att sälja kvalitativa tapeter från kända varumärken till bästa möjliga pris, så att alla ska kunna skapa rum att trivas i. Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga tapeter i alla färger, stilar och mönster för hemmets alla rum. Tapeter för alla smaker helt enkelt.

Fototapet 

Här på Scandiwall trycker vi fototapeter i toppkvalitet. Alla motiv är i god upplösning och från professionella fotografer och exklusiva designers. Fototapeten trycks sedan med extrem precision och spektakulär färgåtergivning på ett högkvalitativt media. Slutresultaten blir en fantastisk väggdekor som lyfter din inredning till en helt ny nivå. För att du enklare ska hitta de fototapeter du söker har vi kategoriserat de flesta av våra fototapeter utifrån motiv. Under kategorier som t ex städer och resmål, natur, djur, barn och ungdom hittar du förhoppningsvis de fototapeter du söker. Du kan alltid söka efter specifika fototapeter ovan genom att skriva in artikelnumret eller sökord som Brooklyn Bridge eller New York.

Beiga kulörer 

Beiga rum ger ett varmt och inbjudande intryck. Beiga väggar har vart populära i flera år, nu ser vi hur det rör sig och ännu varmare beiga nästan gula kulörer. Beige är en färg som passar i de flesta rum.


Få mer inspiration till hemmet