Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Vår data- och integritetspolicy


För oss är din personliga integritet viktig!
Från och med den 25 maj 2018 träder en ny EU-lagstiftning, GDPR, in kring kraven på personuppgiftshantering.
Vi på Familywalls.se arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Nedan beskriver vi därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Här finns också en länk till vår fullständiga data- och integritetspolicy. 

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?
LN Färg och tapetbutik AB är personuppgiftsansvarig och ansvar för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp och övrig kontakt.  Postadress: Box 7242, 18713 Täby  Besöksadress: Fågelsångsvägen 7B, 186 42 Vallentuna, ORG NR: 556930-6722
 
Hur använder vi dina personuppgifter?
Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Hantera beställningar och kundtjänstärenden
  • Marknadsföra produkter och tillhandahålla erbjudanden (då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick)
  • Bjuda in till tävlingar, sammankomster och ge smakråd
  • För att utveckla företagets tjänster
  • Förhindra missbruk eller fullgöra rättsliga förpliktelser

Vi sparar dina uppgifter så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra det eller så länge vi har ett behov att göra det. Därefter raderas dina personuppgifter. Genom att köpaLN färg och tapetbutiks produkter och/eller använda våra tjänster, accepterar du vår data- och integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.
Du godkänner också att LN färg och tapetbutik använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig.
 
Vad för slags personuppgifter samlar vi in?
Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss när du gör beställningar på vår webbplats, eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation såsom epost. Födelsedatum/personnummer och betalningsinformation hanterar inte av oss utan direkt av externa aktörer som Klarna, Dibs eller Payex för bästa möjliga IT-säkerhet och kundtrygghet.


Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföring genom att avanmäla dig från vårt nyhetsbrev. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev, e-post eller ringa till oss.

Vilka kan komma att dela dina personuppgifter?
För att vi ska kunna erbjuda våra tjänster och uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund, delar vi dina personuppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Personuppgiftsbiträden behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner och hjälper oss med IT-tjänster, betaltjänster, transporter och marknadsföring. Detta sker endast för ändamål för vilka vi har samlat informationen och endast till företag som kan lämna tillräckliga garantier gällande säkerhet och sekretess för personuppgifter. Vi vidarebefordrar eller säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsändamål. 

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
De personuppgifter som vi hanterar skyddas genom utvalda IT-leverantörer och deras säkerhetssystem samt internt IT-stöd och rutiner kring hanteringen som t ex behörighetsstyrning.

Vill du sluta få våra nyhetsutskick?
Du kan när som helst avböja att få nyhetsutskick genom att maila till vår kundserivce. Längst ner i alla våra mailutskick finns också en länk som du kan klicka på för att sluta prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på kundservice@familjetapeter.se . 

Vill du i sin helhet ta del av hela vår data- och integritetspolicy?
Läs mer här