Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Vår flagship store - Vi öppnar upp!

25-26 september kl 11-17 slår vi upp dörrarna till Nordens största tapetbutik. Den är belägen i Arninge, norr om Stockholm, på Tumstocksvägen 9A. Vi vill visa dig både hur enkelt och roligt det är att välja tapeter (och att tapetsera med för den delen!). Låt dig inspireras av våran rymliga butik eller i vår enorma webshop. Här finner du massvis av inspiration för det rum som just nu förtjänar din kärlek. Vi hjälper dig gärna att finna färger och mönster som passar just din stil och din inredning! En sak lovar vi dig! Har du bara en tanke eller en idé så har vi garanterat tapeten! Har du ingen tanke eller idé så kommer du garanterat att lämna oss med både en tanke och en tapet. Världsbäst, eller hur! Kort och gott, vi gör det inspirerande enkelt både i butiken och i vår webshop!

För att fira lite extra kommer vi att ha en dundersprakande Yardsale på plats under öppningshelgen den 25-26 september med upptill 70% rabatt på tusentals tapeter. Vi kommer även att bjuda de 15 första kunderna som handlar lördag och söndag på en goodiebag värde 600kr.

Psst! Självklart firar vi öppningen av butiken med sänkta priser på webshopen också.

Vi tjuvstartade faktiskt öppningen redan den 9:e september med en VIP-invigning av butiken tillsammans med några av våra närmaste samarbetspartners, inredare, stylister och influencers. Pressmaterial: Familjetapeters_VIP_invigning_butik (199 MB)

Rätt stil, rätt färg, rätt pris! Alltid hos Familjetapeter! Vi ses den 25:e september!