Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Att välja fototapet

 

Att välja en fototapet kan ibland vara väldigt svårt. Vilket motiv? Hur mycket får det kosta? Alla dessa frågor är betydelsefulla och det är viktigt att man har ett svar på dem, innan man gör sitt köp.

Nedan har vi samlat lite tips och info så att du enklare ska kunna hitta en fototapet som passar just dig!


Tapettyper - Non-woven

Alla våra fototapeter trycks på Non-wovenmaterial, även kallat Easy-Up eller Quick-Up, för enklast möjliga uppsättning. Våra fototapeter har skräddarsydda mått och trycks med en fenomenal färgåtergivning. Här har vi över 21 miljoner bilder som kan användas, vilket gör att du kan få i stort sätt vilket motiv du vill i toppkvalitet!
 
 

Priset

När det gäller frågon om pris så är valet ganska enkelt hos oss. Vi erbjuder prisgaranti på alla våra produkter, vilket betyder att vi kan garantera att vi alltid har det lägsta priset på marknaden. Hittar du en billigare tapet av samma typ så matchar vi det priset!

 

Välja motiv

När man ska välja ett motiv för sin fototapet kan det ibland bli väldigt knepigt och det är lätt att få lite beslutsångest. Vi brukar säga att det är bra att ha någon idé om hur det ska se ut. När man vet detta så räcker det oftast att skrolla igenom lite bilder så brukar man hitta en som är spot on. 

För att få en sådan idé så kan det vara bra att titta på lite inspirationsbilder. Vi har samlat ett par stycken nedanförInspirationsbild sovrum 
Stilrent vardagsrum med en avslappnande landskapsbild


Designrum med en fototapet natur motiv
Nordisk inredning med mystisk skogstapet

 

För fler inspirationsbilder besök gärna vår sida Inspiration.


Personlig hjälp

Om du fortfarande känner att du har svårt att hitta en fototapet som passar just dig så får du gärna kontakta vår kundservice. Där får du personlig rådgivning och hjälp. Mejla på kundservice@familjetapeter.se eller ring på 08 26 11 11