Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

70 tals tapeter

Design från 70-talet är lätt att känna igen, och har varit populärt länge. Kännetecknande för sjuttiotalsmönster är att de är grafiska, pigga och ofta med glada färger. 70-talstapeter i storblommigt i orange, rosa, gult och grönt kan få vem som helst på gott humör.

Inred med tapeter i 70-talsstil

70-talets glada mönster är enkla att inreda med. Om du vill ha en lite murrigare tapet med bruna färger, tänk på vilken belysning du har i rummet. En mörkare tapet kan verka lite svårt, men med rätt belysning så ordnar du lätt en ombonad känsla i hemmet. Matcha gärna 70-talstapeten med mönstrade textilier, om du verkligen vill ta ut svängarna.

Var passar en 70-talstapet?

Tapeter med mönster från 70-talet passar bra i de flesta hem – det beror helt på vilken typ du väljer. Många 70-talstapeter har mönster som påminner om kakel, och passar väldigt bra i kök eller på gästtoaletten. Huset eller lägenheten där du tapetserar behöver inte vara byggd på 70-talet för att det ska passa – 70-talstapeter symboliserar långsiktighet och återbruk i kombination med modernitet.

Köp 70-talstapeter online

Vi har ett stort urval av tapeter i 70-talsstil från välkända varumärken, alltid till bästa pris. Är du osäker på vilken tapet i denna stil som passar bäst hos dig? Beställ gärna varuprover och ha dem uppe på väggen i några dagar innan du bestämmer dig.