Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Kakel-tapeter

Kakel och mosaik har varit ett populärt sätt att dekorera väggar långt innan tapeter ens var påtänkta, men håller än idag.

Använd en kakeltapet som inredningsdetalj

Den första tanken när man säger ’kakel’ är oftast badrum och kök. Men kakel är en populär väggbeklädnad för alla typer av rum, särskilt i medelhavsländerna. En en tapet som ser ut som kakel skapar en sval och hantverksmässig känsla i rummet, och kan vara både mönstrad och enfärgad, matt eller med glans för en glaserad känsla.

Vilken kakeltapet ska man välja?

På gästtoaletten, där många gärna tar ut svängarna lite extra, passar en mönstrad kakeltapet alldeles utmärkt. Om du vill tapetsera med kakeltapet i kök eller våtutrymmen, tänk på att tapeten behöver tåla lite extra – välj gärna en vinyltapet. Vi har ett stort urval av kakeltapeter och mosaiktapeter från välkända varumärken, alltid till bästa pris. Vill du veta hur tapeten ser ut i verkligheten innan du bestämmer dig? Vi strävar efter att alltid representera våra produkter så bra som möjligt, men för att se hur tapeten skulle se ut hemma hos dig rekommenderar vi att beställa varuprov först.