Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Tapeter stjärnor

Blinka lilla stjärna där – hur jag undrar var du är… på tapeten, svarar vi! Små och stora, i guld och silver, på ljusrosa eller mörkblå bakgrund. Här hittar du alla våra tapeter med stjärnor.

Tapet med stjärnor

En barntapet med stjärnor tar barnrummet till en helt ny nivå. Med en tapet med massor av stjärnor skapar du enkelt och snabbt ett tufft barnrum för både de små och de lite större barnen. Tapeter med stjärnor passar väldigt bra som fondvägg i sovrummet att drömma sig bort genom galaxen. Eller varför inte en stjärntapet i taket och skapa en stjärnhimmel.

Köp en tapet med stjärnor online

Rymden är oändligt, och det är inte vårt sortiment, men nästan! Vi har tapeter med stjärnor i alla prisklasser och för alla smaker. Hos oss handlar du alltid snabbt och enkelt, vi månar om trygg leverans och att du ska bli riktigt nöjd med dina nya tapeter. Bläddra bland våra bästsäljande och populära stjärntapeter, eller upptäck något helt nytt i tapetrymden som är precis din stil. The sky is the limit! Är du osäker på vilken tapet i denna stil som passar bäst hos dig? Beställ gärna varuprover och ha dem uppe på väggen i några dagar innan du bestämmer dig.