Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Marina tapeter

Ta dig tillbaka till sommaren och kusten med hjälp av marina tapeter! Vill du skapa en marin och härlig känsla hemma? Då kan några av våra marina tapeter passar perfekt. Här har vi samlat alla våra tapeter i marint tema där vi hoppas att du ska hitta din favorit som gör sig bäst i ditt hem.

Inred med tapeter i marint tema

Tapeter med marint tema brukar ofta innehålla färger som blå och röd som är färger som förknippas mycket med det marina temat. Tapeter i marint innehåller även ofta motiv som vatten, båtar, knopar och annat sådant som man kan hitta i den svenska sommaren och på kusten. Marina tapeter passar alla olika rum och miljöer i ett hem där du vill skapa en härlig, avslappnad och somrig känsla. Sommarstugan eller lantstället är vanliga platser att inreda med just marina tapeter just för att dem utsänder lugn, avslappnwing och för många även en känsla av ledighet. I vårt sortiment går det dock att hitta passande marina tapeter till såväl barnrummet som badrummet.

Köp marina tapeter hos oss

Hos oss hittar du massvis av tapeter i marint tema i allt från den randiga eller enfärgade marina tapeten till den mer klassiska med marina mönster. Fynda en marin tapet hos oss idag! Är du osäker på vilken tapet i denna stil som passar bäst hos dig? Beställ gärna varuprover och ha dem uppe på väggen i några dagar innan du bestämmer dig.