Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Tapeter träd

Ta in naturen i hemmet med ett vackert träd på tapeten. Höga talltoppar, raka stammar och en känsla av lugn, harmoni och liv. Hos oss hittar du massvis av fina tapeter med träd som passar alla hem och rum. Låt stammarna växa på tapeterna och skapa en riktigt mysig skog på dina väggar. 

Tapetsera med tapet med träd

Välj en tapet med trädmotiv så får du in lite av naturens grönska i ditt hem. Välj mellan traditionella tapeter med trädstammar som kan ge ett rum dimension eller en zen-inspirerad tapet med tallbarr som skapar en lugn atmosfär. Grafiska trädtapeter med björkstammar har länge varit en storsäljare i skandinaviska hem. Det kommer ständigt nya kollektioner med tapeter med träd i alla tänkbara stilar. 

Tapetträd passar i alla rum

Vilket rum du än ska tapetsera så fungerar en trädtapet fint. Oavsett om du vill skapa en illusion av högre takhöjd, få in en naturnära känsla eller bara är ute efter en härlig tapet så finns det en tapet med träd som passar fint. I synnerhet i hallen eller i trappuppgången kan en tapet med träd skapa luftig höjd och utrymme. 

Beställ trädtapet hos oss

Fynda en fin trädtapet till ett bra pris online hos oss. Välj bland massor av olika träd, färger, former och stilar för att hitta den trädtapet som passar bäst hemma hos dig. Vill du veta hur tapeten ser ut i verkligheten innan du bestämmer dig? Vi strävar efter att alltid representera våra produkter så bra som möjligt, men för att se hur tapeten skulle se ut hemma hos dig rekommenderar vi att beställa varuprov först.