Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Tapeter moln

Fluffiga, romantiska, dramatiska – vem tycker inte om att ligga och titta upp på molnen? Tapeter med moln kan sättas både på väggar och i taket. Här är alla våra tapeter med moln där vi hoppas att du ska hitta den som gör att du kan skapa en vacker himmel inomhus.

Barntapet med moln

Gulligt tecknade barntapeter med moln skapar en lugn och luftig atmosfär i ditt barnrum. Grafiska moln gör ett piggt intryck för dig som vill ha lekfulla geometriska former. Att leka med tapeter med moln på både barnrummets tak och väggar kan ge ett unikt, personligt och lekfullt barnrum där barnet både finner inspiration men även en plats där de lätt kan slappna av och finna lugn bland molnen.

Köp tapeter med moln

Självklart passar tapeter med moln de flesta rummen i hemmet och kan ge allt från den gulliga och sköna känslan till det mer dramatiska och livfulla. Den klassiska tapeten Nuvole från Fornasetti blir en fantastiskt dramatisk fondvägg med inspiration från konsthistorien.

Beställ din molntapet online

Hos oss hittar du mängder av tapeter med molnmotiv i olika stilar och färger. Bläddra bland vårt stora sortiment av molntapeter och hitta din favorit. Vill du veta hur tapeten ser ut i verkligheten innan du bestämmer dig? Vi strävar efter att alltid representera våra produkter så bra som möjligt, men för att se hur tapeten skulle se ut hemma hos dig rekommenderar vi att beställa varuprov först.