Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Mörka tapeter

Vill du höja mysfaktorn hemma? Då är en mörk tapet det rätta valet för dig. Hos oss hittar du mängder av mörka tapeter i olika färger, mönster och stilar för att du ska hitta den perfekta för dig.

Inred med mörk tapet i sovrum

Sovrummet är ett rum där vi verkligen vill ha det mysigt, ombonat och kunna slappna av. En tapet i mörk stil passar utmärkt i ett sovrum för att skapa just en mysig miljö. Mörka tapeter på väggarna brukar nämligen ha en tendens att minska rummet och även såklart göra det mörkare vilket kan förstärka känslan av trygghet och sömn.

Mörk tapet i vardagsrum

Likt sovrummet så är även vardagsrummet en plats i hemmet där vi ska känna lugn och ro, känna oss omfamnade och trygga. Det gör att även här är den mörka tapeten ett ypperligt alternativ att ha på väggarna. Självklart passar en tapet i mörk nyans alla olika delar av hemmet men något att tänka på när man ska välja tapet till ett rum är att de mörka tapeterna är att de utsänder lugn och ro och har även tendens att göra så att rummet känns lite trängre och mysigt.

Köp mörk tapet online

Hos oss kan du välja mellan massvis av mörka tapeter i olika färger, mönster och stilar för att hitta den som gör sig bäst i det rummet eller miljön som du ska skapa. Önskar du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.