Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Ljusa tapeter

Skapa en fräsch känsla och ett stilfullt hem med ljusa tapeter. En ljus tapet kan aldrig bli fel och kan verkligen ge ett rum ett extra lyft i både karaktär, utseende och känsla. Inspireras och hitta den perfekta ljusa tapeten för dig.

Ljusa tapeter till varje rum

Genom att sätta upp ljusa tapeter så skapar du dig ett luftigt, fräscht och stilfullt hem i den stil som du önskar. Det finns en ljus tapet för varje rum och för varje stil och är ett enkelt och snyggt sätt att skapa karaktär i hemmet. Ljusa upp och skapa stil med ljusa tapeter.

Tapeter med ljusa färger i sovrummet

Känns ditt sovrum lite trist? Är det kanske för mörkt eller vill du bara ge det rätt känsla? En ljus tapet kan då vara ett bra alternativ både för att ljusa upp och för att skapa ditt drömsovrum.Kanske vill du ha en mer neutral enfärgad ljus tapet eller en med vackra mönster - oavsett vad du är ute efter så finns det garanterat ljusa tapeter som passar ditt sovrum perfekt.

Tapeter i en ljus ton för vardagsrummet

Även i vardagsrummet är ljusa tapeter ett perfekt val. Beroende på vilka färger eller stilar som du vill ha så ger en ljus tapet i vardagsrummet dig chansen att sätta din prägel på rummet och göra det mer personligt utan att uttrycket blir för mörkt. Hos oss kan du välja mellan massa ljusa tapeter från kända varumärken. I sortimentet har vi allt från den enfärgade ljusa tapeten i olika färger till de mönstrad ljusa tapeterna. Ljusa tapeter för vardagsrum och ljusa tapeter i sovrum. Önskar du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.