Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter fiskar

Tropiska fiskar med långa, böljande stjärtar har människan odlat i alla tider för deras skönhet, så det kanske inte är så konstigt att vi har tapet-fiskar på tapeten också. 

Att inreda med fisk-tapeter

Det vanligaste rummet vi ser fiskar är naturligtvis badrummet, eller ännu hellre gästtoaletten där många tycker om att verkligen ta ut svängarna med en tapet-fisk. Där väljer vi gärna en stormönstrad, färgglad fisk-tapet som gärna får glittra lite grand. Glada bläckfiskar och söta sjöhästar får också gärna var med – det finns en uppsjö olika tapeter med fiskmotiv för alla smaker.

Var passar en tapet med fiskar?

Tapeter med fiskar passar dock inte bara i badrummet utan i alla rum där man vill ha inspirerande, vacker och rogivande väggkonst. Tänk dig en guldfiskdamm vid ett buddhistiskt tempel, med lugna karpar som simmar fram och tillbaka längs väggen i till exempel matsalen. För sportfiskaren som vill ha en fisktapet i hallen eller på båthuset på sommarstället finns enklare fiskmotiv i dova färger som sätter rätt stämning. Barnen har gärna hela havet i sitt rum i form av fisk-tapeter, från bläckfiskar till djuphavsvidunder.

Beställ tapet med fiskar

Hos oss kan du beställa ett brett utbud av tapeter med fiskar och andra havsdjur i många olika prisklasser, enkelt och smidigt. Kanske vill du känna dig som Disneys Ariel eller få den där mysiga fiskarkänslan? Är du osäker på vilken tapet i denna stil som passar bäst hos dig? Beställ gärna varuprover och ha dem uppe på väggen i några dagar innan du bestämmer dig.