Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Pion tapeter

Med sina mjuka blad tätt sammansatta i klasar, är pionen populär både utomhus i våra trädgårdar och även i form av en pion-tapet. Populariteten och dess skönhet har gett pionen smeknamnet “blommornas konung” vilket bra beskriver en pion-tapet. För likaså har pion på tapet länge varit en klassiker på många väggar. Pionblommor är fleråriga växter, så kallade perenner, och är en lättskött växt som trivs bra i många år. Den vanligaste färgen är rosa, men pioner förekommer även i vitt och andra färger. En tapet med pion kan självklart ha ha vilken färg du önskar, men det bästa av allt är att den håller länge.

Inred med en pion-tapet

Länge har tapet med pion setts som en daterad stil. Antingen lite för traditionell och ibland till och med tantig. Längre från sanningen kan man egentligen inte komma. En tapet med pioner har varit en självklarhet på mångas väggar genom generationer av en anledning. En pion-tapet är av flera anledningar ett säkert kort att inreda sina väggar med.

Tapet med pioner

På Familjetapeter.se har vi en mängd olika tapeter med pioner. Allt för att du ska kunna klä såväl ett rum som ett hem. Tapeter med pioner är en fröjd för de som gillar färger, former och inte minst mönster. Låt helt enkelt ditt rum bli en frodig trädgård med blommande pioner på tapeten.

Beställ din pion-tapet online

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi inte bara prisgaranti utan även hemleverans som ett tillval. Har du hittat en tapet med pioner som du verkligen vill ha så kan du alltid beställa ett litet prov för att testa om det verkligen passar i ditt hem. Vill du ha tips och råd för hur man på bästa sätt får till det med en tapet med pioner, besök vår blogg.