Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Graffiti tapeter

Skapa en cool illustration på väggarna med hjälp av em graffititapet! Gör rummet mer personligt, ge det karaktär och även i dina favoritfärger. Hos oss hittar du massor av tapeter med graffiti som kan göra vilket rum som helst coolt.

 

Var passar en graffiti-tapet?

Tapeter med graffiti kan liva upp vilket rum som helst med dess starka färger och mönster. Graffiti-tapeter är vanliga att ha i ungdomsrum där de verkligen skiner med sin färgstarka närvaro. Självklart passar en tapet med graffiti alla delar av ett hem och kan göra sig riktigt coolt i även andra utrymmen utanför ungdomsrummet. Så länge du är ute efter mycket färg, mönster och en effektfull tapet så är graffiti-tapeter ett bra alternativ för dig. Piffa upp badrummet, skapa ett effektfullt och färgglatt vardagsrum, det är du som sätter gränserna.

 

Beställ din graffiti-tapet

Hos oss kan du hitta massor av olika varianter av graffiti-tapeter för att du ska hitta just din favorit. Välj bland olika färgkombinationer, mönster och uttryck för att skapa ditt drömrum med graffiti-tapet. Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt perfekta graffiti-tapetserade hem.