Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter björk

Tapetsera hemma med härliga tapeter med björkstammar. Kolla in alla våra björk-tapeter och hitta den som gör sig bäst hemma hos dig. Låt en tapet med björk ge liv åt dina väggar.

Sätt upp trendig björktapet hemma

Är du också sugen på att inreda med en tapet med björkar? En tapet med björkar fungerar lika bra som fondvägg i ett rum eller att tapetsera hela rummet med. De är ofta i lugna, dova jordnära färger som ger känslan till ett rum utan att ta över för mycket. Med en björktapet kan du skapa en illusion av högre takhöjd då ögat ofta vandrar utmed stammarnas längd. Den jordnära färgskalan utsänder lugn, harmoni och en ombonad känsla, vilket många vill att sina hem ska utstråla. Är det dessa känslor du vill uppnå i hemmet så kan verkligen en tapet med björkstammar vara rätt tapet för dig.

Köp tapet med björkstammar

Hos oss hittar du flertal tapeter med björkar och björkstammar som du kan pryda dina väggar med. Välj bland de olika tapeterna för att hitta den rätta i både stil, färgnyanser och mönster för dig. Vill du veta hur tapeten ser ut i verkligheten innan du bestämmer dig? Vi strävar efter att alltid representera våra produkter så bra som möjligt, men för att se hur tapeten skulle se ut hemma hos dig rekommenderar vi att beställa varuprov först.