Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Tapeter påfågel

Pryd dina väggar hemma med en tapet med påfågel. Snyggt, elegant och unikt. Här kan du se alla våra tapeter med påfåglar i olika stilar, färger och utföranden.

Låt tapeter med påfåglar pryda dina väggar

Det finns massvis av snygga påfågelstapeter som du kan inred hemmet med. Oavsett om du vill ha en stilren och neutral tapet eller en med mycket färger och mönster så finns det en tapet med påfågel som passar dig. En tapet med en påfågel ger ett lyxigt och härligt intryck som kan lyfta vilket rum som helst. Skapa ett glamouröst vardagsrum, ett exotiskt badrum eller inred barnrummet med söta tapeter med påfåglar. 

Köp tapet med påfågel

Välj bland flertal tapeter med påfåglar från vårt sortiment. Vi har påfågelstapeter i olika utseenden i allt från färg till mönster och stil, från denna älskade fågels naturliga färger i blått och smaragdgrönt, till stilrena tapeter i svartvitt, eller sprakande guld. Fynda en tapet med påfåglar hos oss idag! Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.