Inspirerande enkelt i varje steg

Enkelt att hitta det du söker

Vi anpassar lim & antal rullar

DIY verktygskit uppsättingsguide

Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Kundtjänst
0
Din varukorg är tom.

Grafiska tapeter

Här kan du köpa grafiska och geometriska tapeter i mängder av olika varianter. Oavsett om du är ute efter en abstrakt tapet i Art Deco-stil, geometrisk tapet med retrokänsla eller en enkel, modern tapet med rena linjer som har blivit allt mer populärt de senaste åren, så kan du hitta din tapet hos oss.

Inred väggarna med trendig grafisk tapet

Tapeter med geometriska och grafiska mönster är ett elegant och mångsidigt alternativ för dina väggar som gör det möjligt att skapa iögonfallande miljöer. Beroende på vilken stil du väljer på den grafiska tapeten kan ditt hem, kontor, hall eller sovrum få ett riktigt lyft med hjälp av tapet.

Använd grafiska tapeter för att få ett djup i hemmet

En Art Deco-inspirerad tapet med grafiska mönster ger en 20-tals känsla till ditt hem. Välj en design med metalliska accenter och matcha med mjuk sammet för en riktigt glamourös Great Gatsby-känsla! Tapeter i denna stil passar också bra som en häftig fondvägg. Geometriska tapeter i starka färger som kan bli en energigivande fondvägg i ditt kök, matsal eller vardagsrum.

Köp tapeter med grafiskt mönster online

Vi har massor av grafiska tapeter och geometriska tapeter i olika stilar, färger och mönster där vi hoppas att du kan hitta din favorit som passar bäst in på dina väggar. Upptäck alla våra fina grafiska tapeter och köp din favorit hos oss online! Behöver du vägledning eller hjälp i ditt val av tapet eller har några frågor så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt drömhem.