Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Engelska tapeter

Som ett föregångsland inom tapeter är det kanske inte så konstigt att det finns en kategori som heter just engelska tapeter. Här kan du botanisera bland några av de mest eleganta och klassiska väggtapeterna såsom engelska tapetet med blommor.

Tapet i engelsk stil - en anrik historia

När tapetkonsten kom till Europa från Kina blev den snabbt populär i England där konstnärer, designers och andra artister snart skapade kreativa konstverk att pryda väggarna på. Den engelska inredningsstilen är känd för att vara dekorativ, romantisk och gärna med mycket blommor eller varför inte en engelsk rutig tapet. 

Engelska tapeter

Det finns många engelska tapetvarumärken som genom åren blivit stadiga pelare inom tapetvärlden. Färgsprakande kollektioner i både traditionell blommig stil och mer moderna mönster. Här hittar du både Designers Guild och William Morris som är båda representerar det nya men också den den rika tapethistoria som frodas i England.

Beställ Engelsk tapet online

Vi importerar tapeter från England direkt från de stora varumärkena, och är måna om att alltid kunna erbjuda snabb och trygg leverans av tapeter från England. Den söta, småblommiga stilen har såklart inspirerat även tapetproducenter i alla länder, och vårt mål är att kunna erbjuda precis det du letar efter – via England eller inte.

Inga produkter hittades som matchade dina kriterier.